lördag, juni 21, 2008

ännu mer NY

nu är snart tiden i NY slut. vi lämnar stan imon och det är JAG som ska ratta vårt vrålåk ur manhattan! spännande!sen sist jag skrev så har gänget delat på sig på dagtid = jag och elin har hängt och yixin, calle och john har hängt! jag och elin har varit på museum of modern art i torsdags. det var cool! sen gick vi och shoppade lite för att avsluta med att zig zaga genom halv central park! riktigt nice! det kommer ett bild inlägg snart. sen käkade vi med resten av gänget! igår var det ju midsommarafton, men innan vi gick loss och firade det så var vi åter delat gäng. jag och elin gick till the metropolitan museum och titta på konst. de hade en superhjälte utställning! cool! så jag har sett orginal dräkterna till ironman, the dark knight, cat woman med michelle p och lite annat smått och gott!

sen bar det av till elina för lite försrink innan vi skulle till battery park och fira svensk midsommar! jag kan inte minnas sist jag firade en så svensk midsommar! det var folk i folkdräkter som spelade och och sjöng! =) efter det så gick vi till beauty bar, ett galet ställe där det spelades bra musik, typ rock i massa olika verisioner, tanter satt och fick manikyr och ölen var billig! efter det så bar det av mot en rooftopbar, men det stod "dress up, not down" så vi begav oss mot vårt hood (vi bor på 103rd and broadway). när vi kom upp från tunelbanan öppnade himlen sig så vi sprang som aldrig förr och hamnade på ett mexikanskt ställe några gator ner från oss. där beställde vi käk och en pitcher sangria! bra tryck i den vill jag lova! JAA! sen bar det av hemmåt för at sussa...

vi får se var denna dagen slutar...

torsdag, juni 19, 2008

USA första inlägget! NY

hepp!

nu är snart den tredjedagen slut. ska nog en ut och äta lite snart.

som alla andra tyker, tycker även jag att NY är fab! en riktigt skön stad! de två första dagarna spenderade vi på taket av en härlig turisbuss! åkte downtown, uptown sam brooklynrutten! det var riktigt nice då man fick en överblick och upptäckte att det är lätt att hitta i denna stad! idag har vi varit på FN, vilket var häftigt, sen var det sverige-ryssland. värdelöst. sen hängde vi med elina och strosade runt i soho. sjukt nice, hittade en volcolm-store! i like! igår käkade vi med elina och två polare tll henne på en resturang som bara serverade organiskt. riktigt cool! vi har även ätit frulle på två olika diners, mkt ost, ham and eggs! vi käkade mat i kinatown och i little italy, som för övrigt bara verkar bestå av en gata numera, china tar över!

igår lyckades jag springa på brooklyn banks vilket är ett av världens kändaste skateställen, jag såg även det stället där aaron snyder gör fs blunt i full fill the dream! stort!

bilder kommer senare. seg uppkoppling!

må väl - det gör vi!