måndag, april 07, 2008

åre via min mobil! uppdaterad 16.30 11/4

uppdatering 16.30

hemma efter den sista dagens åkning. imon bär det av hemmåt. snyft. idag var det lavinfara 4 av 5 vilket satte stora käppar i hjulen för grym offpist, men vi hittade lite bra ändå. axel är ju som sagt off-pist-guide. vi avslutade med en god öl. nu ska vi lämna min bräda etc, sen handla lite mat och bärs!

over and out

uppdatering 09.22 11/4

nu sitter jag själv uppe medan axeli och lasse sover sött! axel ska åka upp med telisar idag 11.15 så det blir ingen åkning innan dess...men sen ser det ut som det kan bli en lika bra dag idag som igår...we'll see. imon är det hemfärd, riktigt tråkigt faktiskt. har varit underbart att vara iväg på ett litet äventyr!

ciao

uppdatering 21.53 - puder bilder!

efter en gårdag fylld av bakfylla och snöstorm så har den dag bjudit på massa pepp och puder! åkt i tegeskogarna och fotat lite. riktigt gott. lyckades med både grymma åk och grymma vurpor!

imon är det med puder som ska svarvas. japp, det är åreslang! se det snöar, se det snöar...

over and out!


nyss hemkommen från sjukt sjukt bra puderåkning! det fotades endel, så snart kommer bilder här. vi får se hur de blir!

nu är det lite öl och mys!

ciao

uppdatering 10.55

citat axel och lasse under diskussionen om alternativa toapapper då vårat var slut...

l: vhar du rivit ur korsorden?
a: jaaajaaa!
l:från olika tidningar?
a: jaajaa, de första greppa inte så bra...

uppdatering 10.40 10/4

nu sitter vi och frullar. åretv sa att toppliftarna var stängda för all snö. så vi softar lite och laddar för off-pist! men det är lavinfara 4 av 5 så vi får hoppas att axel guidar bra...=)

uppdatering 17.24

nu börjar dagen ordna upp sig...massa flottiga nachos! mumsuppdatering 11.53 9/4

nu har vi vaknat efter en sjuk fest! axel ställde bak klockan på efterfesten för att festen skulle räcka längre. det blir inget åkande idag...rätt sliten. det var sjukt kul igår. träffade k-f hansson på utesället! lite joker vill jag säga. nu ska jag må dåligt ett tag till, sen blir det kanske lite isfiske!
uppdatering 18.13

tillbaka i casa ovalen efter en riktigt go dag. fantastisk off-piståkning, sol och lite smådrop! det har varit en fantastisk dag!

nu har vi käkat, blivit rena. nu är det fest! får besök av massa skidpolare till axeli och en kompis till mig som bor här omkring!

ciaouppdatering 8/4 09.59

ny dag nya tag! efter en natt av härlig sömn utan press att komma upp sitter vi nu och käkar frulle! toppliftarna ska avisas, laviner sprängas. sen är det puder för helaslanten med min privata guide! axel.

ciao

uppdatering 17.38

nu har vi varit ute igen, denna gång utan blod. =) vi skata en övergiven bil, sjukt kul. axel krashade igenom bakrutan och jag grinda ett hemmagjort träräcke som vi satte ner från bilen!

nu ska vi laga lammstek!
over and out!

uppdatering 15.43

en lite paus, jag ramlade på snowskate, en klassisk faceplant...


14.08

nu har vi kommit hem efter lite åk i 20 sekundmetersnöstorm! men det var lite puder! och bättre lär det bli imon!
nu ska det lunchas, sen bygga ett hopp till två risiga, men ack så roliga gamla skateboards! de ska det lekas med!
jag tog mig en spontanresa till axel i åre! tog nattåget och landa halvnio imorse. nu är det en frukostöl, kaffe och macka! sen ut!
kommer lite mer uppdateringar snart...