lördag, december 23, 2006

jappså har man haft par date med kalle och linn...lirat snooker. nu spelar vi sybarit och dricker vin vin! sweet!

onsdag, december 20, 2006

wii

har precis spelat nintendo wii hos gaba...det är verkligen SÅ fantastiskt kul som det ser ut! prova boxning...vilket träningspass!!

måndag, december 18, 2006

Lucia Classics

16/12

vilken dag!! ruggigt bra åkning, roligt folk bra stämning! perfekt! även fast man var bakis...=) finalåket var ju grimmer! mika edin missade nog bara et trick på fem min skate! florell gjorde dubbel nollieflip över pyramiden. bra skit. finalåket finns att beskåda på http://www.tacky.se/skateboard/artikler/display_article.asp?artikkelID=19177 för hoppnigsvis kommer det bilder med snart.

efterfesten var underbar! den hölls på le boxx, som är en grym utställning i skateboardens anda! (http://www.bryggeriet.org/leboxx/) en liten artikel finns på denna adress http://www.defekt.se/article.php?id=701

festen var hur kul som helst. mitt i byggnaden står en cool miniramp, med olika spines, ett skatebart kors! och bumps mm. hur cool som helst. jag hade inte med mig brädan, kände att tillståndet skulle sluta med mycket smärta om jag skulle åka! men det rippades friskt av folk som john magnusson, kingen, d-boy, mika edin, emil langvad, micke markulnd, gustav!

det blev inte sämre av att de sålde bärs för 20 pix bra skit, sen visade de även skatefilm, hade instrument som folk lira live på...

en sjukt bra kväll som avslutades med en taxiresa till lund och ett besök på BK för lite käk!

en bra artikel finns på bryggans hemsida... http://www.bryggeriet.org/skate/article.php?id=733