lördag, november 10, 2007

så är det!

tjo!

allt bra? japp. sitter och pluggar. som vanligt. tenta på lördag. vad har hänt sen sist? tagit nån öl med delle. alltid trevligt!
sen är ju jakob tillbaka rån sina äventyr och har börjat plugga! spännande. vi skulle ta några bärs på lunds i torsdags. det spårade ur endel. det blev mycket öl, mycket mintuu och mycket jack cola. men kul var det! jake's polare katja kom dit med. trevlig tjej som gillar att prata i telefon under bord.


igår så kolla vi lugi - skövde. det var jag olsa, denward stor och lite plus två polare till dem. tyvärr torskade lugi, men det var en kul match iaf. skövdes målis är sjukt bra! efter det så tog jag och olsa några kalla på carlssons.

idag är det dags att åkla in till malmö för att kolla på wold in the parks på bryggan och hänga lite med delle. sen är det mys med elin ikväll. ska bli skönt.

nu ska jag fortsätta plugga lite och lyssna på roxy music.

ciao

onsdag, november 07, 2007

hemma från fotbollskollande

nu var det ett tag sen jag skrev.

hemma för kvällen. elin jobbar natt, så jag stack till johan kastrup och kollade cl, loverpool vs besiktas. liverpool var tvungna att vinna. och jävlar vad de vann! 8-0. nytt cl rekord! det gillade vi. nu måste de bara vinna de två andra matcherna med.

ska strax sova, men här kommer en länk som är kul om man gillar fotboll och härligt dålig humor: http://www.viceland.com/int/dd.php?id=1156&country=sehär är en bild på mig när jag fotar boelspexet iförd smoking! style!