lördag, juli 12, 2008

vegas!

11/7

igår kom vi till VEGAS! Det är en sann plats för all sorts dekadens. I like! Man kan verkligen göra av med pengar här! När vi kom fram så checkade vi in på vårt hotell, the Luxor, den stora pyramiden! Helt underbart tacky. Sinnessjukt inredning i fornegyptisk stil. Vi gled upp till vårt rum, som såg ut som vilket motellrum som helst, så det var soft. Sen var det ut i värmen, 37° c, fixa solstol och sen bada och chilla och dricka en kall i poolen. Hem och svida om till finkläder och laddar för härjande och lite spel, det är ju ändå vegas! Vi stack till paris för att käka en sjuk buffé med hur mkt mat som helst, och den var god! Sen gled v till monte carlo och började dricka och småspela. Jag och elin satte oss vid en black jack-maskin och matade in lite dollares. Vi hade hur kul som helst oh en servetris serverade oss drinkar på löpande band. Det visade sig att om man spelar så kostar inte drinkarna ngt. hehe, exellent! Så vi spelade för ca 20 dollar inkl dricks till servisen och vi fick vars fyra drinkar. (ca 12 dollar st) på köpet. Så vi var glada i hatten och slöt upp med andra halvan av gänget. Det visade sig att yixin träffat några av sin kursare från lund! Liten värld! Yixin spelade roulette och vann 100 dollar! Bra jobbat. Sen tog vi taxi tillbaka till Luxor och gick på en av deras natklubbar, LAX. Den var så där bra tyckte jag. Inne på klubben bestod golvet av 70% VIP yta. Där 25% av folket hängde vilket resulterade i mycket trängsel och att vi hängde en del i baren och blev lite mer lulliga! Sen gick vi och la oss vid femish på morgonen. Vi vaknade nästa morgon av ljudet som lät som att någon försökte riva vår vägg med en stor automatisk slägga. Och nej, det var inte för at vi var sjukt bakfulla, utan det var faktiskt folk som renoverade utanför. Yixin ringde front desk och vi fick ett nytt rum och fick en av våra två nätter gratis! Sweet! Sen sov vi till 14ish. Och käkade McD och la oss vid poolen i några timmar igen. Sen hem och svida om igen för att käka. Som vi käkade! Vi tog en avsmakningsmeny på en trevlig restaurang på MGM Grand. Det var riktigt gott. Notan för oss fyra slutade på 560 dollar för oss alla. Lätt värt det, sen gick vi hem och slappade. Jag spelade 9 dollar och vann 22! Hurra! Det vi har upptäckt med vegas är hur skickliga de är på att låta folk vara ovetande om tiden. Casinona har inga fönster utåt, inga synliga klockor. Rummen har sinnessjukt bra gardiner som om de är fördragna så blir det kolsvart. Så man kan vara uppe hur länge som helst.
Imon ska vi köra till san diego och partajja och chilla med lite vänner.

lite nya bilder på...
http://www.facebook.com/album.php?aid=57235&l=85969&id=611885615
http://www.facebook.com/album.php?aid=58715&l=3e8e5&id=611885615

onsdag, juli 09, 2008

the canyon!

i förrgår gjorde vi en lite längre körning än planerat då det inte finna något motell =) vi stannade och käkade i bluff, det var ett riktigt turisthak in the middle of nowhere, utsmyckat som ett litet cowboysamhälle. Sjukt nice och gott! Sen hittade vi motell i flagstaff och somnade som små barn. Sen var det upp och hoppa och iväg mot grand canyon, eller som yixin sa, världens största dike! Haha. Det var rätt så grand kan jag lova. Tyvärr så blev inte bilderna så bra som jag ville då det var sjukt varmt och lite värmedisigt. Men det är riktigt häftigt! Sen körde vi vidare och hittade et motell med utepool så vi kunde bada. De hade tvätteria så nu är vi rena igen. Bada var riktigt kul, massa hopp och lek. Jag bombade i bubelpoolen. Hehe, nice! Sen käkade vi lite och gick hem och dog. Vi somnade nu mellan 22-22.30. men nu är vi utvilade och ska snart köra till hoover dam och sen till…………..VEGAS BABY!!!!!!!

tisdag, juli 08, 2008

äntligen lite internet igen

6/7

nu har det gått ett tag och hänt en massa! Festen hos nick och tuck blev riktigt lyckdad! Heja 4th of july! Vi tänkte gå ut, men insåg att vi hade det sjukt bra där. Det var vi, nick och mary egan, tuck, luke var där ett tag, clint kom med sin trevliga fru alex-ann och hennes kompis katie. Vi började med att sitta på deras veranda och öla loss lite, sen var det dags att kolla fyrverkerier, men det var träd ivägen så vi bestämde oss för att klättra upp på grannens tak (det var ambers, nick syster). Men vi såg inte mycket bättre därifrån, men det är alltid kul att öla på ett tak! Sen gick vi tillbaka till vernadan och chillade. Nu var det dags för beerpong! Hurra! Man är två lag och sätter upp 9 ölglas som en pyramid på varje sida, sen ska man sätta en pingingsboll i motståndarnas glas så det får dricka! Sjukt roligt! Sen började vi bli väldigt fulla…och tucker hittades av yixin sovandes i deras backyard! det var e tuff morgon vill jag lova, men rikigt värt det för en gångs skull. Sen bar det av mot denver dit vi streckkörde i ca 7 timmar. Vi spenderade ca 700 km nästan rakt fram på I-70! Vi checkade in på ett billigt motell som visade sig vara riktigt slitet, badrummet hade hål genom golvet! Vi sov, gick upp, borstade tänderna sen stack vi igen. Vi käkade lite i denver den bar det av mot ”utsiktsvägarna”. Det var FETT! Vi var uppe på runt 4km höjd och körde på smala serpentinvägar utan räcke på vissa ställen. Pirrigt! När vi började ta oss ner igen så såg vi massa elk, tror det är dovhjort, eller någon annan form av gjort. Det var rätt cool för det var på riktigt nära håll! Allt som allt har det varit en grym helg och det var sjukt kul att träffa lite kompisar från förr!

//G